Primesti 100 Ron REDUCERE daca iti aduci inca 3 prieteni la scoala | Primesti 50 Ron REDUCERE daca esti elev sau student |

CD auto B+ 2.1

a(recomandat atat ca material didactic pentru desfasurarea lectiilor de legislatie din cadrul scolilor, cat si pentru cursantii ce vor sa invete acasa pe calculator, inlocuind astfel cartea in totalitate)

"auto B+" versiunea 2.1 este primul si singurul software pentru obtinerea permisului de conducere auto recomandat de autoritatile competente in domeniu, precum si de marile scoli de soferi din Romania.

Intregul continut al programului "auto B+" versiunea 2.1 a fost revizuit conform noului cod rutier in vigoare de catre profesori de legislatie rutiera din cadrul mai multor scoli de soferi colaboratoare.
Usurinta folosirii acestuia, modul explicit, pana la cel mai mic amanunt, de prezentare prin animatii si grafice, cat si continutul bogat in informatii necesare sustinerii unui examen auto, fac din acest produs, un lider pe piata soft-urilor de acest gen.
Cerinte minime de sistem:
500 Mhz frecventa procesor
128 memorie RAM
400 Mb spatiu pe hard disk
8 Mb memorie placa video
rezolutie monitor de 1024x768
sistem de operare: Windows 9x/Me, Windows XP/2000, Windows Vista
Pret (TVA inclus) 45.00 RON

Legislatia rutiera

Modulul contine noul cod rutier (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 republicata privind circulatia pe drumurile publice; Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 69/2007, privind circulatia pe drumurile publice; Regulamentul de aplicare a Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice), precum si tabele cu valoarea numarului punctelor-amenda pentru care sunt sanctionati conducatorii auto in functie de contraventiile pe care le comit.
Modulul beneficiaza si de optiunea de printare.
Curs de legislatie

Modulul contine un curs de legislatie cu o structura bine definita, special conceput dupa cerintele noului cod rutier. In cadrul cursului de legislatie sunt explicate toate punctele importante din cadrul Regulamentului de aplicare a Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, incepand cu notiuni elementare de legislatie rutiera si terminand cu circulatia in trafic international.
Modulul beneficiaza si de optiunea de printare.
Curs de mecanica

Acest capitol contine un curs de mecanica specific categoriilor C si D. Cursul de mecanica contine explicatii amanuntite si abiective precum si grafice 2D ce transpun vizual explicatiile oferite.
Modulul beneficiaza si de optiunea de printare.
Curs de prim-ajutor

Modulul contine un curs de prim-ajutor in care este explicat pe larg acordarea primului ajutor in cazul accidentelor.
Modulul beneficiaza si de optiunea de printare.
Mijloace de semnalizare

Cunoasterea semnelor, marcajelor, semnalelor luminoase, semnalelor agentului de circulatie, precum si a marcajelor rutiere constituie primul pas in rezolvarea testelor si intelegerea modului de desfasurare a circulatiei rutiere, drept pentru care acest modul va ofera intr-un cadru sistematic, bine pus la punct, informatiile necesare cunoasterii in profunzime a simbolurilor respective, fiecare dintre acestea fiind explicate detaliat. Si acest modul beneficiaza de o accesare rapida structurata pe clase de indicatoare. Simbolurile sunt redate vectorial, deci calitatea grafica a acestora este la un nivel ridicat, ce nu poate crea confuzii.
Teste grila

In aceasta parte a programului, puteti opta pentru rezolvarea testelor specifice categoriilor A, B, C, D. Pentru fiecare categorie, testele sunt impartite pe capitole ce respecta in totalitate ordinea si modul acestora de prezentare in cadrul legislatiei rutiere. Situatiile prezentate, nu sunt improvizate, ele constituind chiar subiecte existente in cadrul examenului pentru obtinerea permisului auto. Punctul forte al acestui modul il constituie faptul ca din momentul validarii raspunsului dat de dumneavoastra, vi se reda prin animatie raspunsul corect (vehiculele se deplaseaza) si se face referire directa la articolul conform caruia, este, sau nu, un raspuns corect.
Simulare examen

Acest modul simuleaza in timp real desfasurarea unui examen pentru obtinerea permisului de conducere auto pentru categoriile A,B,C si D (prin modul de completare al anexei si timpul disponibil pentru rezolvarea chestionarului). Pentru categoriile A si B au fost selectionate 30 de chestionare a cate 26 de intrebari fiecare, iar pentru C si D, 20 de chestionare a cate 11 intrebari fiecare, pastrandu-se intact numarul de intrebari existente in cadrul unui examen real, aferente fiecarui capitol prezentat in modulul teste grila. In momentul accesarii acestei parti din program, se va face o preselectie aleatoare a chestionarului ce il veti avea de rezolvat.
Acest modul exista si in formatul examinarii pe calculator de la politie (touchscreen), el putand fi downloadat GRATUIT de pe site-ul nostru, apasand pe butonul "Update".
Prezentare bord

Principalul lucru pe care trebuie sa-l cunoasca un viitor sofer este cunoasterea comenzilor aflate la bordul autovehiculului pe care il conduce. Tocmai de aceea am cosiderat a fi necesara crearea unui modul dedicat exclusiv cunoasterii elementelor si comenzilor necesare conducerii unui autovehicul.
Simulare trafic

Acest modul reprezinta o componenta importanta in dezvoltarea abilitatilor de conducere a unui autovehicul in trafic. Manevrele ce le veti alege in urmarea traseului vor fi decisive pentru promovarea testului.
Harta rutiera

In cadrul acestui program puteti beneficia de o harta rutiera ce indica traseele dintre principalele localitati ale Romaniei, precum si posibilitatea de calculare a distantei intre localitatile alese de dumneavoastra. Deasemenea va sunt afisate informatii cu privire la prefixe telefonice interjudetene, indicative de judet, date statistice (populatie, suprafata).
Modulul beneficiaza si de optiunea de printare.
Simulare examen varianta touchscreen

Acest modul reprezinta varianta similara noii examinari de la politie si a fost special creat pentru a veni in sprijinul celor ce vor sustine examenul pe calculator. Modulul trebuie descarcat de la sectiunea "Update", acesta functionand doar daca aveti instalat programul auto B+ 2.1.

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi56
mod_vvisit_counterIeri12
mod_vvisit_counterSaptamana asta78
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta271
mod_vvisit_counterLuna aceasta645
mod_vvisit_counterLuna trecuta697
mod_vvisit_counterTotal anul 2010138449

Contact Online

Nu este disponibil pentru moment